AVFUKT

För höga fuktnivåer i hemmet eller inom industrin kan orsaka problem med hälsan och skada föremål som kan vara kostsamma att åtgärda. Skador som är enkla att förebygga med avfuktning. Hög fuktighet kan framkalla mögelsvamp, dålig lukt, korrosion samt skada viktiga konstruktionsdelar i byggnader.


Vi på Regionbygg besiktigar krypgrunder samt installerar sorptionsavfuktare från Munters som är speciellt utformade för att reglera fuktighet och avlägsna skadlig kondensering i tex krypgrunder, Har du en sommarstuga eller en båt som du värmer upp under vinterhalvåret? Installera en avfuktare, sänk temperaturen och spara därmed energi. 

Undvik problem med fukt


Sorptionsavfuktare som vi installerar har en stabil konstruktion och är byggd av lättviktsmaterial. Serien är utrustad med det senaste inom styr- och reglerteknik och passar perfekt för krypgrunder, fritidshus, garage, källare, tvättstugor, fritidsbåtar, husvagnar etc. Produkterna ger en hög prestanda samtidigt som de är energieffektiva.  Välkommen att höra av dig vid frågor eller för en kostnadsfri offert.

Tuff i små utrymmen


Avfuktare till industrin


Regionbygg installerar även större avfuktare från Munters till både bilindustrin, plasthalls-leverantörer och fortverket. Kontakta oss för mer information kring dessa avfuktare!

Regionbygg AB


Företaget startades  2011 och har idag egna anställda inom bygg, ventilation/avfuktning, VVS samt egen plåtverkstad. Vår personal

har även certifiering inom PCB-sanering, asbestsanering, vistelse i spår, Bas P/U, säker vatten, heta arbeten, liftkurs samt ställningskurs 0-9 meter.  Vi utgår från Kristianstad men tar uppdrag över hela landet. Vi är det lilla företaget som gör entreprenader inom bygg, ventilation och byggplåt. Välkommen att kontakta oss på Regionbygg AB!
Kontakta oss


Regionbygg AB

Jordatalsvägen 14

291 73 Önnestad

0709-102 120

fredrik@regionbygg.se


Munters avfuktning  2015


ComDry M190Y

18.875 kr inkl. moms

ComDry 210X

24.375 kr inkl. moms

ComDry 170L

28.500 kr inkl. moms

ComDry 160L

26.875 kr inkl. moms

Copyright © 2020

Tillbehör väggfäste

970 kr inkl. moms

Tillbehör fjärrkontroll

2156 kr inkl. moms

MG 50

15.875 kr inkl. moms

MG 90

18.875 kr inkl. moms